Tiusanen ja Urpiola valittiin täydentämään Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallitusta

Edustajisto valitsi kaksi uutta jäsentä ylioppilaskunnan hallitukseen kokouksessaan 15.8.

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto kokoontui tiistaina 15.8. tekemään henkilövalintoja ennen syyslukukauden alkua. Kokouksessa täydennettiin OYY:n hallitusta kahdella jäsenellä. Hallituksen toimikausi on yksi vuosi, eli uudet hallituksen jäsenet toimivat tehtävissään vuoden 2023 loppuun saakka. Hallitukseen valittiin äänestyksen jälkeen Eveliina Tiusanen ja Aino Urpiola. Tiusanen on kuudennen vuoden arkeologian opiskelija ja toiminut aikaisemmin esimerkiksi Humanistisen killan puheenjohtajana ja edustajiston jäsenenä. Urpiola opiskelee luokanopettajaksi kolmatta vuotta, ja hänellä on myös taustalla järjestökokemusta.

 

“Päätimme täydentää hallituksen kokoonpanoa, koska syksy on ylioppilaskunnassa kiireistä aikaa. Etenkin syksyllä käytävät edustajistovaalit ja erilaiset tapahtumat vaativat paljon resursseja. Näimme edustajistossa tärkeänä turvata riittävät resurssit toimintaan ja päädyimme siksi valitsemaan kaksi uutta jäsentä,” kommentoi valintoja edustajiston puheenjohtaja Leea Putula.

 

OYY:n hallituksen puheenjohtajana toimii Suvi-Anna Salminen. Täydentämisen jälkeen hallituksessa on puheenjohtajan lisäksi 8 jäsentä. Ylioppilaskunnan sääntöjen mukaan hallitukseen kuuluu puheenjohtajan lisäksi vähintään viisi ja enintään kymmenen muuta jäsentä.

Lisää kirjoituksia