Tule meille töihin - OYY etsii vaalikoordinaattoria!

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee vaalikoordinaattoria syksyn 2023 edustajistovaaleihin – hae paikkaa 24.5. mennessä!

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on noin 13 000 opiskelijan julkisoikeudellinen yhteisö. OYY toimii jäsenistönsä edunvalvonta-, koulutus- ja palvelujärjestönä, joka työllistää tällä hetkellä yhdeksän työntekijää. Oulun yliopisto on kansainvälinen ja monitieteellinen toimintaympäristö, jossa on opiskelijoita yli 90 maasta.

Oulun yliopiston ylioppilaskunta hakee vaalikoordinaattoria syksyn 2023 edustajistovaaleihin – hae paikkaa 24.5. mennessä!

 

Vaalikoordinaattorina pääset yliopistodemokratian sanansaattajana varmistamaan edustajistovaalien onnistumisen. Koordinaattorina tehtävänäsi on rohkaista opiskelijoita ehdolle vaaleihin ja äänestämään vaaleissa. Pääset työskentelemään läheisesti opiskelijarajapinnassa ja viestimään opiskelijoille monipuolisesti. Työssä pääset kehittämään viestintätaitojasi ja verkostoitumaan opiskelijamaailmassa.

Tarjoamme sinulle kivan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi. Pääset tekemään työtä mielenkiintoisessa ympäristössä ja saat perehdytystä ja tukea työhösi. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työn sisältöön ja toteuttamistapoihin.

Vaalikoordinaattorin työhön kuuluu viestinnällisiä tehtäviä ja vaaleista viestiminen jäsenistölle monikanavaisesti. Koordinaattori tekee yhteistyötä kiltojen ja ainejärjestöjen kanssa. Työhön kuuluu myös vaalitapahtumien järjestäminen yhteistyössä keskusvaalilautakunnan, hallituksen vaalivastaavan ja pääsihteerin kanssa. Tarkka tehtävänkuva muotoutuu valitun henkilön osaamisen mukaan.

 

Edellytämme sinulta aiempia korkeakouluopintoja ja katsomme eduksi kokemuksen edustajistovaaleista. Tärkeintä on kuitenkin, että olet oma-aloitteinen, innokas ja rohkea työskentelemään uusien ihmisten parissa.  Työssä suoriutumiseen vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Työ on määräaikainen ja sijoittuu syys-marraskuuhun 4.9.–10.11.2023. Koordinaattorin työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa ja pääasiallinen työpaikka on ylioppilaskunnan toimisto Linnanmaalla. Työ soveltuukin hyvin toteutettavaksi esimerkiksi opintojen ohella. Vaalikoordinaattoriksi valittava henkilö ei voi olla itse ehdolla vaaleissa tai toimia vaaliasiamiehenä. Palkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukainen palkkaluokka 2.

Hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan PDF-muodossa sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@oyy.fi. Hakemusten tulee olla perillä viimeistään keskiviikkona 24.5.2023 klo 23.59, otsikkoriville maininta ”vaalikoordinaattori”. Myöhässä tulleita hakemuksia ei oteta huomioon. Mahdolliset haastattelut suoritetaan viikolla 22.

Hakua koskevista asioista ja tehtävästä voi kysyä lisää ylioppilaskunnan pääsihteeri Kauko Keskisärkältä, paasihteeri@oyy.fi 0405231822.

 

Oulun yliopiston ylioppilaskunta on julkisoikeudellinen yhteisö, jonka asiakirjat ovat pääasiallisesti julkisia. Huomioithan, että hakeneiden nimet kirjataan pöytäkirjaan, joka on saatavilla internetissä. Lähetettyjä hakemuksia käsittelevät Oulun yliopiston ylioppilaskunnan hallituksen jäsenet ja toimihenkilöt, ja niitä säilytetään vuoden verran valintapäätöksen tekemisen jälkeen. Valituksi tulleen hakemus liitetään julkisen pöytäkirjan liitteeksi. 

OYY korostaa toiminnassaan moniarvoisuutta ja ihmisten tasavertaisia mahdollisuuksia. Toivomme tehtävään eritaustaisia ja -sukupuolisia hakijoita.

Lisää kirjoituksia