Anton Kostiainen OYY:n hallituksen puheenjohtajaksi!

Oulun yliopiston ylioppilaskunnan (OYY) edustajisto valitsi kokouksessaan 29.11. Anton Kostiaisen ylioppilaskunnan hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2024. Valinta oli yksimielinen.

 

“Olen kiitollinen saamastani luottamuksesta. Haluan että ensi vuonna puhallamme yhteen hiileen ja yhdessä saavutamme jotain suurenmoista”, kertoo vastavalittu hallituksen puheenjohtaja kokouksen jälkeen.

 

26-vuotias Kostiainen on kuudennen vuoden konetekniikan opiskelija. Vuonna 2023 hän toimi OYY:n hallituksen jäsenenä vastuualueenaan järjestöt. Järjestöyhteistyön lisäksi Kostiainen oli merkittävässä roolissa avajaistapahtuma Hurmoksen päivätapahtuman järjestämisessä. Aikaisemmin Kostiainen on toiminut useita vuosia sekä Konekillassa että Oulun Teekkariyhdistyksessä.

 

Vuonna 2024 ylioppilaskunta aloittaa valmistautumisen seuraaviin kuntavaaleihin. Opiskelijat ovat merkittävä ryhmä Oulun kaupungin asukkaista, ja ylioppilaskunnan tavoitteena on saada opiskelijoiden näkemykset esille kaupungin päätöksenteossa entistä paremmin. Lisäksi ensi vuonna aloitetaan uuden strategian työstäminen. Ylioppilaskunnan nykyinen strategiakausi päättyy vuoteen 2025.

 

“On tärkeää, että opiskelijoiden ääni kuuluu kaupungin päätöksenteossa ja opiskelijat voivat kuulua ja näkyä omalla tavallaan kaupunkikuvassa. Opiskelijoille tärkeitä teemoja ovat joukkoliikenteen kehittäminen, saavutettavat harrastusmahdollisuudet ja opiskelija-asuntojen kaavoittaminen”, kertoo tuore puheenjohtaja Kostiainen.

 

Haku OYY:n hallitukseen on auki vielä sunnuntaihin 10.12. saakka. Hallitus valitaan edustajiston kokouksessa torstaina 12.12. Lue lisää hallitukseen hakemisesta hakukuulutuksesta.

Lisää kirjoituksia