Hae OYY:n hallituksen puheenjohtajaksi vuodelle 2024!

Haku OYY:n hallituksen puheenjohtajaksi on auki 30.10.–26.11.

Hallituksen puheenjohtajana pääset haastamaan itseäsi opiskelijoiden edunvalvojana, johtamaan hallituksen toimintaa ja verkostoitumaan sekä paikallisesti että kansallisella tasolla. Hallituksen puheenjohtaja edustaa ylioppilaskuntaa esimerkiksi antamalla haastatteluja medialle sekä tapaamalla yliopiston ja kaupungin johtoa. Hallitus ja puheenjohtaja sitoutuvat noudattamaan ylioppilaskunnan tavoitteita ja arvoja, jotka on määritelty edustajiston hyväksymässä strategiassa ja linjapaperissa. 

 

Ylioppilaskunnan hallitus on työhallitus, ja sen arki koostuu viikottaisista kokouksista ja palavereista. Puheenjohtaja työskentelee ylioppilaskunnan toimistolla kokopäiväisesti. Ylioppilaskunta toimii kaksikielisesti, joten sekä suomen että englannin kielen taito katsotaan eduksi. Puheenjohtajan tehtävässä on eduksi aiempi kokemus johtamisesta ja järjestöissä toimimisesta, hyvät vuorovaikutustaidot ja kyky toimia paineen alaisena. Suurin osa työskentelystä tapahtuu virka-aikana, mutta edustustehtäviä ja tapahtumia sekä yhteydenpitoa sidosryhmiin on myös iltaisin ja viikonloppuisin. Puheenjohtajalle maksetaan tehtävästä palkkiota, joka vuonna 2023 oli 1050 euroa kuukaudessa.

 

Edustajisto valitsee hallituksen puheenjohtajan kokouksessaan 29.11. Puheenjohtajaehdokkailla on mahdollisuus esittäytyä edustajistolle kokouksessa, ja edustajisto voi esittää heille kysymyksiä. 

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen hakemukset@oyy.fi sunnuntaihin 26.11. klo 23.59 mennessä. Hakemukset toimitetaan edustajiston luettavaksi.

 

 

Haku OYY:n hallitukseen on myös alkanut, lue lisää tästä uutisesta!

 

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja Suvi-Anna Salminen

suvi-anna.salminen@oyy.fi, +358 40 523 1821

 

Pääsihteeri Kauko Keskisärkkä

paasihteeri@oyy.fi, +358 40 523 1822

Lisää kirjoituksia