Hyvinvointituutorointi jatkuu koko kesän

Hyvinvointituutorointiin on osallistuttu jo yli 8 000 kertaa, toiminta jatkuu aktiivisesti koko kesän ajan.

Hyvinvointihankkeen toiminta jatkuu viime vuoden tapaan koko kesän ajan! Joten jos mietit kesäksi tekemistä, niin huomaathan, että hyvinvointituutorit järjestävät myös kesällä aktiviteetteja!

Tekemistä löytyy lähes jokaisen toiveisiin: liikuntaa, taidetta ja askartelua ja kulttuuritoimintaa. Aktiviteeteista voit pysyä kärryillä joko instagramista @hyvinvointihanke tai Notion kalenterista.

Notion kalenteriin

Hankkeen toimintaan osallistuttiin vuoden 2022 loppuun välisenä aikana yhteensä 5192 kertaa, tavoittaen 2119 ensikertalaista opiskelijaa. Kevään 2023 aikana osallistumismäärä on noussut jo yli 8 000 opiskelijaan. Vuoden 2022 loppuun mennessä uniikkeja hyvinvointituutorointiin osallistuneita oli 16,3 % perustutkinto-opiskelijoista ja väitöskirjatutkijoista. 

Hyvinvointihanke on saanut kehittävää ja kannustavaa palautetta:

“Keskiviikko-keramiikka (KeKe) on ollut hyvin mielekästä tekemistä keskellä viikkoa ja se on tarjonnut pienen hengähdyksen opinnoista, kuitenkin tukien niitä samalla. Arkkitehtiopinnoissa tarvitaan kädentaitoja ja savityöskentely on ollut oivallinen tapa harjoittaa niitä.”

“Olen osallistunut kutomiskerhoon ja siellä on ollut tosi mukavaa! Käsitöiden parissa tutustuu helposti uusiin ihmisiin.”

“Hyvinvointituutorina oleminen on ollut tosi kivaa ja samalla koen, että se on parantanut myös omaa hyvinvointia. Myös muiden tuutoreiden järjestämät ohjelmat ovat olleet kivoja.”

Loppuvuodesta 2022 ja keväällä 2023 järjestetyissä hyvinvointihankkeen palautekyselyissä tulokset olivat positiivisia. Vastaajista yli 80 % koki, että hanke on kohentanut heidän mielenterveyttään, melkein 50% vastaajista koki, että heidän fyysinen kunto on parantunut. Yli 60 % kertoi löytäneensä uusia ystäviä hankkeen parista. Lähes kaikki vastaajat suosittelivat hankkeen toimintaa myös muille opiskelijoille. Ja noin 85 % oli joko samaa mieltä tai täysin samaa mieltä väitteen ”Olen löytänyt itselleni mielekästä tekemistä hyvinvointihankkeen avulla” kanssa.

Lisää kirjoituksia