Hallinnon opiskelijaedustajat

Hallopedit ovat opiskelijoiden äänen esiintuoja päätöksenteossa, jotka vaikuttavat kaikkialla yliopiston hallinnossa hallituksesta tutkinto-ohjelmatoimikuntiin saakka.

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunta 

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikunta eli tuttavallisemmin tayv-toimikunta vastaa Oulun yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöstä. Toimikunnan tehtävänä on kerätä ja välittää tietoa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymyksistä sekä järjestää koulutuksia ja tapahtumia. Toimikunta valmistelee Oulun yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman. Lisäksi toimikunnan tehtäviin kuuluu seurata suunnitelman toteutumista. Toimikuntaan kuuluu laajasti opiskelijoita ja yliopiston henkilökuntaa ja se kokoontuu noin kerran kuussa. Toimikunta työskentelee pääsääntöisesti englanniksi. OYY:n sosiaalipoliittisella asiantuntija osallistuu toimikuntaan asiantuntijajäsenenä ja hän tukee edustajia tehtävässään. Työryhmään kuulumisesta ei makseta palkkiota tai myönnetä opintopisteitä.

Toimikuntaan valitaan kolme varsinaista ja kolme henkilökohtaista varajäsentä kaksivuotiselle kaudelle.

 • Opiskelijaedustajat

  Chenhao Song, chenhao.song@student.oulu.fi

  Suvi-Anna Salminen, suvi-anna.salminen@student.oulu.fi

  Perttu Satomaa, perttu.satomaa@gmail.com

  Varajäsenet:

  Umer Asif, rajah.umer2644@gmail.com

  Jenni Lohiniva, jenni.lohiniva@student.oulu.fi

  Dani Harju, dani.harju@student.oulu.fi

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmät 

Oulun yliopistossa toimii kolme tiedekuntien tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmää, joiden tehtävänä on välittää tietoa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioista tiedekuntien opiskelijoille ja henkilöstölle. Työryhmien tehtävänä on myös tuoda ajantasaista tietoa tiedekunnista tasa-arvo- ja yhdenevertaisuustoimikunnalle. Työryhmät osallistuvat yliopiston tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman tekemiseen ja seuraavat sen toteutumista.

Työryhmään valitaan yksi varsinainen ja yksi henkilökohtainen varajäsen kaksivuotiselle kaudelle. Työryhmään kuulumisesta ei makseta palkkiota tai myönnetä opintopisteitä.

 • Kontinkankaan kampus

  Opiskelijajäsenet:

  Jenni Lohiniva, jenni.lohiniva@student.oulu.fi

  Varajäsen:

  Haku käynnissä!